Postoje devojčice koje su hiperaktivne, i koje skakuću po ceo dan, te tačno i jasno vidite da imaju višak energije. Onda odluka nije teška, klincezu bi trebalo upisati ne neki sport i tako će problem biti rešen na najbolji mogući način.

Ali, u suprotnom slučaju, šta ako imamo devojčicu koja vreme voli da provodi zavaljena u fotelji, sa tabletom ili mobilnim telefonom u rukama? I kada joj je omiljena zabava da gleda slike sa Instagrama, da četuje sa vršnjacima, ili da se ludira na Snepčetu? Tehnologija je zaista veoma uznapredovala, i napreduje nazaustavljivom brzinom svakoga dana, tako da je postalo sve teže otrgnuti decu iz tog sveta i pokazati im da postoji nešto drugo, što je mnogo lepše, a da ne pričamo o tome koliko je korisnije i zdravije – a to je bavljenje sportom.

Kada prilazite svom detetu, vrlo je važno koliko godina devojčica ima. Naravno, ako pričate o benefitima sporta klincezi od četiri godine, ona to neće najbolje razumeti, ali ako porazgovarate sa tinejdžerkom od trinaest godina, tada će vas shvatiti vrlo dobro. Pošaljite komentar