Gimnastički klub Pobednik Vas od 3 aprila tekuće godine očekuje na lokaciji Beogradskog sajma u Hali 4. Posetiocima i članovima kluba obezbeđen je besplatan parking za automobile ispred hale. Kao prvi gimnastički centar u Beogradu, ali i u regionu Gimnastički klub "Pobednik" pruža mogućnost kako deci tako i odraslima da se aktivno bave gimnastikom. Isti je savremeno opremljen svim neophodnim spravama za žensku, mušku i ritmičku gimnastiku (gimnastička greda, konj za preskok, gimnastički parter, gimnastičko vratilo, gimnastički razboj). Kompletan sadržaj i oprema Gimnastičkog kluba namenjena je takmičarima i reprezentativcima koji na istoj mogu da oprobaju svoje sposobnosti i zadrže dobre kondicione veštine.

Do otvaranja škole gimnastike na lokaciji Savski venac – Sajam u hali 4, došlo je usled velike zainteresovanosti mališana različitog uzrasta i želje osnivača kluba da im omogući da treniraju u savršenim uslovima. Nakon Tašmajdana, Zemuna, Mirijeva, Novog Beograda, Vračara, Zvezdare, Voždovca sada brojni dečaci i devojčice mogu da se bave gimnastikom i na Savskom vencu.

Osvrćući se na pojam sportske gimnastike treba staći istu kao jedan od bazičnih sportova, koji veoma pozitivno utiče na fleksibilnost i okretnost organizma u celosti. Takođe, ukoliko dete ima nekih mentalnih ili fizičkih prepreka uz gimnastiku će veoma lako savladati iste, steći veće samopouzdanje i izrasti u zdravog i snažnog pojedinca. Gimnastika se preporučuje deci od navršene četvrte godine života pa na više.

Gimnastički treninzi održavaju se u veoma prijatnom ambijentu pod budnim okom stručnog trenerskog tim sa višegodišnjim iskustvom. 
Ukoliko želite svom mališanu da pomognete da popravi svoje držanje, bude spretniji i snalažljiviji u prostoru, gimnastika u novootvorenoj školi na Savskom vencu je upravo ono što Vam treba. Sportka gimnastika na veoma jednostavan i efikasan način pomaže u otklanjanju postojećih deformiteta kod dece kao i u sprečavanju nastanka novih. Vaše dete će putem sportske gimnastike razviti osećaj za samodisciplinu, kreativnost i upornost pre svega, što su glavni činioci uspeha u sportu i životu uopšte.

U Gimnastičkom klubu Pobednik na Savskom vencu praktikuje se rad u grupama, pored ginjenice da je gimnastika individualna disciplina. Sa željom da se deca što je moguće više oslobode i međusobno druže preferira se rad u grupama.
Omogućite svom detetu da spozna lepote gimnastike.

Takođe, u planu je formiranje i komercijalnih grupa za one koji se tek upoznaju sa čarima gimnastike. Ukoliko ste zainteresovani da se pridužite svima onima koji su se upoznali sa gimnastikom i zavoleli je, potrebno je da kontaktirate Gimnastički klub "Pobednik" radi formiranje odgovarajućih grupa.

Treneri:

Submit Your Comment