Tako je govorio čuveni Dostojevski, a ako volite da gledate Olimpijske igre, sigurno su Vas mnogo puta oduševile svojom gracioznošću, lepotom pokreta i kretanja gipke i vitke devojčice i devojke koje virtuozno preskaču razne gimnastičke sprave ili se uz prelepu muziku kreću po parteru, izvode čarobne pokrete i okrete. Ove male princeze se bave jedinstvenim sportom koji je spoj umetnosti i sporta i pripada grupi najprivlačnijih ženskih sportova koji je proslavio mnoge gimnastičarke.

Gimnastički klub Pobednik podstiče promovisanje ovog lepog sporta i daje mogućnost za ozbiljno bavljenje njime. Ozbiljan stručni tim, profesionalni treneri i vrhunska oprema i sale biće Vam podstrek da i svoju malu damicu usmerite baš na ovu vrstu sporta. Klub poseduje najveći gimnastički centar u Beogradu, a druženje sa vršnjakinjama, igra, razvijanje mašte i muzikalnosti je nešto što sve više privlači devojčice da izaberu ovu vrstu aktivnosti.

Zanimljivi rekviziti, lopta, vijača, trake ili obruči uz ritmove popularne muzike predstavlja u isto vreme i igru, ali i ozbiljan trening koji omogućava da se žensko telo pravilno razvija i zbog toga je dobro sa ovom disciplinom početi što ranije,a ona kasnije vraća to u velikoj meri.

Dobro došli u gimnastički klub Pobednik, mesto najlepših aktivnosti!

Za sve informacije: 065/8 555 222 – prof Zoran Vranov.

Pošaljite komentar