Možda imate malu devojčicu koju sport baš i ne zanima, i više voli da gleda crtaće na TV programu. Ako je takav slučaj, zapitajte se, da li takav način života može da ima štetne posledice na fizičko i mentalno zdravlje?

Kada su deca naviknuta da slobodno vreme provode kod kuće, onda tada propuštaju dragocene trenutke koje mogu da provedu sa svojim vršnjacima, i da steknu prijateljstva koja će trajati možda i čitavog života. A to je nešto veoma dragoceno, složićemo se svi.

Pored toga, muskulatura, i koštani sistem, ne mogu da se formiraju pravilno, ako dete većinom dana sedi u fotelji, stolici za kompjuter ili lejzi begu.

Zbog toga je vreme da učinite nešto i izbor ritmičke gimnastike za vašu devojčicu je veoma dobra odluka. Pre svega, ritmika će joj se učiniti zanimljivijom od drugih sportskih disciplina, jer je spoj plesa, baleta, muzike i samog sporta, tako da je pravo vreme da je povedete na probni trening.

Gimnastički klub Pobednik organizuje probne treninge koji imaju za cilj da se dete upozna sa atmosferom, trenerima, ostalim drugarima i da poželi da na te susrete dolazi sa radošću i redovno.


 

Pošaljite komentar