Nije retkost da na raznim takmičenjima lepote među sportistima, gimnastičari, i mladići i devojke, budu izabrani za najlepše. Da li ste se zapitali nekada šta je razlog tome?

Naravno, osim dobre genetike, koja je u korenu svega, zaista mnogo znači ako se dete bavilo sportom još od četvrte ili pete godine, i nije prestajalo.

Vežbe koje se koriste pri ritmičkoj gimnastici, imaju za cilj da pravilno oblikuju muskulaturu, tako što stvaraju izdužene, vretenaste mišiće, koji su zategnuti, puni snage.

Ovako nešto upravo želite, a ne da vam dete ima kompletno opuštenu muskulaturu, da nema energije ni za osnovne aktivnosti, da često leži ili sedi i slično.

Kada jedna devojčica, koja se bavila gimnastikom celog svog dosadašnjeg života postane devojka, veoma je velika verovatnoća da će biti izuzetno lepe građe, jer su prosto na to uticale vežbe koje je izvodila na treninzima.

Treninzi su obično dva do tri puta nedeljno, pa se tako oformljuje i zdrava obaveza da nešto treba da se završi. Ovo se dalje prenosi i na sve druge oblasti života, ne samo na školu.

Zakažite prvi probni trening kod nas i uverite se.

Pošaljite komentar