Ako volite da gledate Olimpijadu, sigurno su Vam mnogo puta zapale za oko gipke i vitke devojčice i devojke koje virtuozno preskaču razne gimnastičke sprave ili se uz prelepu muziku kreću po parteru, izvode čarobne pokrete i okrete. Da, to su ritmičke gimnastičarke i one se bave jedinstvenim sportom koji je spoj umetnosti i sporta, vežbe i plesa. To je jedan od najprivlačnijih ženskih sportova i zato je mnogi nazivaju "groficom sportova", jer po svojoj eleganciji i izgledu zaista ima aristokratski duh.

Ukoliko želite da i vaše dete usmerite na nešto što će mu kasnije u životu mnogo pomoći u držanju tela, hodu, ali i pravilnom razvijanju muskulature, onda je ovo jedan od najboljih izbora. Gimnastički klub Pobednik, pored sportske gimnastike, upravo podstiče i popularizaciju ovog lepog sporta i daje mogućnost za ozbiljno bavljenje ovim sportom, ali i za rekreativnu ritmičku gimnastiku za odrasle. Ima ozbiljan stručni tim, profesionalne trenere i vrhunsku opremu i sale. Klub poseduje najveći gimnastički centar u Beogradu, a ritmička gimnastika u poslednje vreme sve više postaje prvi izbor, kako od strane roditelja, tako i od strane dece koja ovde dobijaju mogućnost ozbiljnog bavljenja sportom i druženja sa vršnjacima.

Igra, akrobatika i muzika su neodoljiv spoj za Vašu devojčicu i sigurno će biti nešto što će joj upotpuniti život i slobodno vreme. A uz nju mogu i mame da se pridruže u rekreativnom delu i da kasnije razmenjuju iskustva. Ovaj sport može biti i ozbiljan izbor, jer profesionalni treneri omogućavaju Vašoj deci i pripreme za takmičenja i ozbiljne nastupe.

Dobro došli u gimnastički klub Pobednik, centar pravih vrednosti!

Pošaljite komentar