Ako imate ambiciju da stvarate buduću šampionku u ritmičkoj gimnastici, onda je najbolje da je upišete na prvi trening kada ima četiri godine.

Možda vaša klinceza nije oduševljena time da će imati sada jednu novu obavezu, koja je odvaja od TV programa, crtaća i svega zanimljivog što današnja tehnologija pruža, ali će joj se ubrzo dopasti atmosfera koja vlada na treninzima, kao i to što upoznaje nove drugarice.

Dete stupa u proces socijalizacije, što je od velikog značaja za čitav budući život. Ono se lakše upoznaje, jer ima samopouzdanja, lako sklapa kontakte sa nepoznatim vršnjacima, tako da je društveni život daleko kvalitetniji i dete nikada nije samo i usamljeno.

Stoga je vaša dobra odluka da pozovete naše brojeve telefona i da zakažete prvi probni trening u Gimnastičkom klubu Pobednik.

Mi zaista stvaramo šampione i znamo kako to da uradimo. Pre svega, detetu prenosimo ljubav ka sportu, tako da ono trenira zato što voli, a ne zbog toga što mu je trener ili su mu roditelji nametnuli takvu obavezu.

Javite se na naše brojeve da vidimo kada imamo prvi slobodan termin za vas!

Pošaljite komentar