Koja je najbitnija dečija obaveza? Naravno, igra! Deca se  igraju u svakom segmentu svog života i na taj način upoznaju i svet oko sebe. 

U gimnastičkom klubu Pobednik na više lokacija u Beogradu, sa sjajno opremljenim salama i vrhunskim trenerima, deci je omogućeno da se igraju do mile volje, ali sada i na pravi sportski način. Za to su zaduženi treneri koji ih usmeravaju.

Pored sportske i rekreativne gimnastike, za male damice ovde je organizovana sjajna ekipa za ritmičku gimnastiku, koja će ih voditi kroz svet harmonije i skladnih pokreta, mašte i muzike uz interesantne rekvizite. Ritmička gimnastika je, kažu stručnjaci, najbolji sport za devojčice. Pre svega zato što je posebno osmišljena baš za žensku fizionomiju , a uključuje i rekvizite: obruče, vijače, loptice, trake i čunjeve koji za jednu malu devojčicu predstavljaju nešto novo i interesatno. Ova disciplina izuzetno dobro utiče na razvoj muskulature, pravilno držanje i hod, a pored toga razvija gracioznost, prefinjenost i sklad. Ne samo da ima dobrobiti u fizičkoj sferi, već i na planu psihičkog razvoja kod dece se pokazala kao izuzetno povoljna jer razvija dečiju muzikalnost i osećaj za ritam, kao i samopuzdanje i oslobađanje od treme. Sve ovo kasnije u životu doprineće da male princeze imaju jedan drugačiji odnos prema svemu, elegantniji, staloženiji i uravnoteženiji.

Roditelji koji su dovodili svoje damice na trening su nam potvrdile da se rezultati veoma brzo vide i u školi, upravo zbog bolje koncentracije koja se ovde razvija, a i osećaja za timski duh, deljenje i kreativnost. Naše devojčice su se upravo vratile sa velikog takmičenja u Češkoj gde su ostvarile zapažene rezultate i time pokazale da i mi u Srbiji sve više pridajemo pažnju ovom prelepom sportu i postižemo odlične rezultate.

Dođite da se igramo, vežbamo, družimo i plešemo!

Za informacije: 065/8 555 222 - prof Zoran Vranov.

Pošaljite komentar