Da li ste primetili na Olimpijskim igrama male dame koje u neverovatnim okretima, skokovima i elegantnim pokretima izvode svoje tačke, zadivljujući publiku uz divne muzičke taktove? To je ritmička gimnastika, jedan od najpopularnijih sportova u svetu, a sve više i ovde kod nas. 

To je posebna vrsta gimnastičkih vežbi namenjena pre svega ženskom telesnom sklopu koja izuzetno razvija osećaj za ritam, gracioznost pokreta, pravilan hod, ispravan stav i elastičnost. Ritmička gimnastika je divan spoj umetnosti i sporta i predstavlja polaznu osnovu za razvoj fizičkih i mentalnih kapaciteta, a u velikoj meri podstiče muzikalnost i motoričke sposobnosti deteta.

Svaka vežba je interesantna po tome što koristi drugačiji rekvizit - loptu, vijaču, obruč, traku, čunjeve. U Srbiji je ovaj interesantan i elegantan sport postao veoma popularan poslednjih godina i devojčice se sve više odlučuju upravo za ovu aktivnost. Ona im omogućava ne samo učestvovanje na ozbiljnim sporstkim takmičenjima, nego i nastupe na različitim svečanostima i kulturnim manifestacijama. Često ove male zvezdice možete videti i na velikim muzičkim manifestacijama kao podršku izvođačima ili samostalno na televiziji ili u javnim nastupima.

Klub Pobednik omogućio Vam je profesionalne trenere i veliku i komfornu salu za vežbanje gde će Vaše male dame uživati u svojim postignućima i naučiti nešto što će im ostati za ceo život i doneti lepotu, sigurnost i kreativnost u svaki segment njihovog puta.

Za svaku informaciju možete pozvati: 065 8 555 222 - prof Zoran Vranov


Pošaljite komentar