Drage naše damice, evo mesta za Vas gde ćete moći na najlepši način da se igrate, vežbate, družite i plešete. Gimnastički klub Pobednik, je za Vas omogućio mesto gde ćete uvek moći lepo da se opustite sa svojim vršnjakinjama i da uz interesantne rekvizite, lopte, čunjeve, trake i vijače, naučite kako da se lepo i pravilno krećete, stojite, plešete i čak pobeđujete i na velikim takmičenjima.

Ritmička gimnastika je sport budućnosti. Sve više je popularan u svetu i kod nas, a za žensko telo je najbolji i utiče najpovoljnije na rast i razvoj fizičkih, ali i psihičkih potencijala kod dece. Zato je sa njom dobro krenuti što ranije jer ona razvija najbolji deo ličnosti, kreativnost, maštu, a pri tom veoma pozitivno utiče pre svega na držanje tela, kretanje i celokupnu muskulaturu.

U gimnastičkom klubu Pobednik sa devojčicama rade vrhunski stručnjaci i prate svaki njihov trening, njihovo napredovanje, razvoj i rast. Ritmička gimnastika ne samo da je dobra za razvoj, nego i pozitivno utiče na otklanjanje deformiteta ili preventivu istih. To je sport koji daje telu  i držanju gracioznost, eleganciju i čvrstinu, a primenljiva je na svakom polju, od sportskog, takmičarskog do nastupa u okviru nekih manifestacija i kulturnih događaja.

Ako Vam se dopada ova zanimljiva disciplina, dođite da se družimo!

Za sve informacije: 065/8 555 222 - prof Zoran Vranov.
Pošaljite komentar