Ovaj opis mogao bi možda najbolje da opiše te male vile koje svojim virtuoznim okretima i elegancijom plene pažnju posmatrača gde god se pojave. To su ritmičke gimnastičarke, devojčice koje su se posvetile jednom od najlepših i najatraktivnijih sportova današnjice.

Ovaj sport u poslednje vreme sve više privlači pažnju i okuplja devojčice svih uzrasta, pa čak i one najmlađe. Kao što mnogi znaju, ovaj sport i jeste namenjen prvenstveno devojčicama jer utiče najbolje na razvoj ženskog tela i ujedno je spoj plesa i muzike. Veoma povoljno utiče na svaki segment muskulature, a pre svega na držanje, pravilan i elegantan hod i lepo izvajane mišiće, a takođe ima veoma povoljan uticaj na psihu i razvoj motoričkih sposobnosti, kreativnost i osećaj zajedništva.

U ritmičkoj gimnastici se koriste rekviziti, kao što su vijača, lopta, trake, obruči i čunjevi i kroz igru i muziku, devojčice se uče raznim gimnastičkim elementima koji u svojoj osnovi imaju i elemente baleta. Gimnastički klub Pobednik je obezbedio veoma prostrane i lepe sale na više lokacija i zaista izuzetne trenere koje će Vaše male damice da prate kroz njihov razvoj i napredak. Mnoge od njih će možda krenuti stopama Nađe Komaneči ili Miene Reljin, a čak i da se ne zadrže na ovom sportu, on će im poslužiti kao odlična osnova za bilo koju drugu sportsku aktivnost, a i za život uopšte.

Dođite da se uverite i sami u lepotu ove sve popularnije sportske discipline!

Sve informacije na: 065/8 555 222 - prof Zoran Vranov.


Pošaljite komentar