Da li ste znali da ponekad i sasvim obični ljudi mogu imati svoje super moći? Samo je potrebno da te super moći probudimo u sebi i razvijemo. Ukoliko smatrate da dobra koordinacija pokreta, elastičnost i muzika, mogu pobediti svet, pravo je vreme da razmislite da vaše klinceze upišete na ritmičku gimnastiku. 

Vežbe koje se uče na ovoj vrsti gimnastike svakako će učiniti da devojčice budu smelije i hrabrije u odnosu na svoje vršnjakinje. Pored toga, steći će snagu, izdržljivost, savitljivost i gipkost, te će usled ovih sposobnosti ličiti na prave male super heroje.

Kako klinci u današnje vreme, sve više svojih aktivnosti obavaljaju za kompijuterom, to će ujedno biti i odličan način da dete bude fizički aktivno, što će mu, pored ostalih stvari, pomoći da se pravilno razvija. 

Deca su sposobna da kreiraju neki svoj svet, samo snagom svoje mašte, a ritmička gimnastika prepoznata je kao sport koji upravo podstiče kreativnost kod dece. 

Ritmička gimnastika ostavlja mogućnost izbora, bilo da su klinceze sklone individualnim aktivnostima ili bolje funkcionišu kada su u timu. Na vama je samo da odlučite da li će mala klinceza postati Super žena ili će biti deo fantastične četvorke i “boriti” se u timu. 

Da donesete najbolju odluku za svoju decu, pomoći će vam treneri Gimnastičkog kluba smeštenog na 7 lokacija u Beogradu.

Pošaljite komentar